Iké étrend. Megosztás:


iké étrend

Újabb mérföldkőhöz érkeztem. Pontosabban 43 nap IKÉ, plusz 7 iké étrend 24 órás böjt minden pénteken. Aminek egyik, számomra jelentős eredménye -5 kg zsírveszteség.

Kilókkal, jojo-effektussal: Jó sok étrendet és módszert kipróbáltál már, voltak amik ideig óráig működtek is nálad, de aztán elvesztetted a fonalat? Ki azért, mert hét múlva újabb étrendért, receptekért kellett volna jelentkezni vagy azért mert önsanyargatóak, tarthatatlanok voltak ezek a étrendek Korai öregedéssel: Ki ne szeretne hosszú ideig jó formában, fiatalos külsővel élni?! Szív és keringési panaszokkal: csökkentheti ez az étrend a vér triglicerid, Ldl, koleszterin, vércukor szintjét és jó hatással lehet az inzulin rezisztenciára. Ezek összességében nagy kockázatot jelentenek a szív és keringési betegségek kialakulására.

Tavaly tavasszal kezdtem bele a low carb alacsony szénhidráttartalmú étrendbe, amivel sikerült leadnom 6 kilót, de aztán a fogyás néhány hónap után megállt. Az IKÉ és a low carb kombinációja viszont a iké étrend megoldás, amivel a testsúlyomat indiai étvágycsökkentő, és meg is tarthatom. Napi szinten 8 órában eszek, 16 órában nem bár munka, vagy egyéb dolgok miatt néha csak órában tudtam enni.

iké étrend

Ezzel nem tudom túlenni magam, nem tudok túl sok kalóriát bevinni, nem fogok hízni, és mégsem éhezem. Nagyjából 12 óra nem evés után a szervezet egyre inkább a tartalékolt zsírok irányába fordul, mint lehetséges energiaforráshoz, tehát fogyást is eredményez. Napi alkalommal eszek.

iké étrend

Hús, hal, tojás, kókuszzsír, és zöldségek adják az étkezéseim alapját, de előfordul, hogy bogyós gyümölcsöket, és túrót, tejfölt, bizonyos sajtokat is eszem. Ezzel tartom kordában az inzulinomat, aminek jelenléte a szénhidrátokat raktározásra készteti.

Fogyasztó ajakbalzsam?

Tehát minél többször eszel, minél több szénhidrátot, annál inkább fogsz raktározni, hízni, és a hasnyálmirigy túlterhelésével inzulinrezisztencia is bekövetkezhet. Nincsenek falási rohamaim, nincs hirtelen megéhezés, nincs vércukoringadozás.

iké étrend

És hidd el, lehet így is változatosan étkezni, finomakat enni! Heti 1x tartok 24 órás böjtöt. Ezalatt felerősödik az autofágia nevű folyamat is, vagyis a sejtek megtisztulnak a helytelenül működő sejtalkotóktól.

iké étrend

Ami nekem egy plusz érv mellette. Beleástam magam abba is, hogy a hormonok hogyan hatnak ránk. Az inzulin, a grelin, a leptin, a kortizol… Mi miért történik a szervezetemben, és ezek a hormonok hogyan befolyásolják a testemet, az agyamat, és mindez hogyan függ össze a táplálkozással, fogyással?!

Végre válaszokra leltem, és végre megtaláltam a számomra legjobb megoldásokat a táplálkozás területén is!

Egész napos diétás étrend és receptek

Tehát kb. Fokozatosan alakítottam ki a dolgokat, nem egyik napról a másikra történt az életmódváltoztatás. Most 10 kilóval könnyebb, energikusabb vagyok, és végre nem függök a kajától! És hogy mi segített végigmenni az úton?

Hozzászólások 0 Még én is csak tesztelem 2 hetede eddig szuperül alakul a közérzetem és 2 kilót le is dobtam: ez a módszer az IKÉ, az időben korlátozott étkezés.

Hiszem, hogy ha van cél, és elhatározza magát az ember, akkor tudatosan addig megy, míg el nem éri. Kérdés, hogy mennyire fontos az a cél, mennyire akarod elérni, és hajlandó vagy-e megfizetni a siker árát.

Arra bíztatlak téged is, iké étrend van célod, és el is akarod érni, akkor legyél türelmes, kitartó, és higgy magadban, HIDD EL, hogy sikerülni fog!

Szimpatika főoldal

Mielőtt bármibe belekezdenél, kérd ki hiteles szakemberek véleményét, és természetesen én is szívesen segítek nektek edzés vagy táplálkozás területén, személyi edzői kompetencián belül.

Sokat tanulhatsz ezekből az anyagokból, és mindezt ingyen.

iké étrend

A gombra való kattintás még nem jelent azonnal jelentkezést és semmilyen étrendek elemzése rád nézve. Adataidat harmadik félnek soha nem szolgáltatom ki!

  • Szilveszter éjszakáján, az újév első napján sokan tesznek fogadalmakat, azonban ezek nagy részét nem tartjuk be, így hasznos, hogy az elhatározást ne az újévhez kössük, hanem a célhoz, hogy egészségesebbek legyünk, hiszen az egészség pótolhatatlan.
  • Keto light plus ára
  • Böjt, Időben korlátozott étkezés – Lakatos Péter
  • Fogyás üteme