Diéta diszkont. Utoljára megtekintett
Hozzávalók a piskótához 16 cm-es formához: 6 db L-es tojás 20 gr Szafi Gluténmentes Zabpehelyliszt gr őrölt mandula Lidlben szoktam venni amikor akciós,mert nem állandó termék 4 gr Lucullus szódabikarbóna A tojásfehérjét felverjük keményre,majd mehet hozzá lassan az édesítő,ha szép fényes akkor mehet hozzá a tojások sárgája egyesével miközben folyamatosan verjük tovább.

Ha benne vannak a tojássárgák,akkor már csak szilikon spatulával keverjük hozzá a liszt az őrölt mandula és a szódabikarbóna keverékét óvatosan,hogy a hab ne törjön. Ha kihűt akkor 4 felé vágjuk.

Először nem is tettem bele a tejszínt,de úgy nagyon kemény lett,nem is gondoltam volna,mivel a pisztácia paszta szinte folyt. Tehát kell bele a tejszín mindenképp.

Diéta diszkont csokit felolvasztjuk a kókuszzsírral,és ha már nem meleg, akkor hozzá csurgatjuk lassan a mascarpones krémhez,miközben robotgéppel verjük. Habzsákba rakjuk.

Torta töltése: A két krémet külön-külön habzsákba rakjuk és körkörösen megtöltjük a tortát,felváltva hol az egyik hol a másik krémmel. Én még a krém tetejére ,minden diéta diszkont darabolt pisztáciát : Burkolni fehér csokis vaj: gr Torras fehér csoki ami glutén-,és cukormentes 15 gr kókuszzsír ezt a fehér csokival együtt olvasztjuk fel gr puha teavaj A megolvasztott,de nem meleg csokit elkezdjük robotgéppel keverni és apránként hozzáadogatjuk a vajat.
A végére egy selymes krémet kapunk,ezzel burkoljuk a tortát.
