Conley diéta


Rosemary Conley, az Egyesült Királyság egyik legkiemelkedőbb és legelismertebb táplálkozási szakértőjének módszerével sikerülhet akár jelentősebb súlyfeleslegtől is megszabadulnod.

conley diéta

A súlyvesztés folyamatos lesz, és nem kell tartanod attól, hogy hipp-hopp visszakúsznak majd a kilók! A zsírfaló Conley-diéta A telített zsírokban szegény, alacsony glikémiás indexű ételeket tartalmazó, kiegyensúlyozott étrend segítségével átprogramozhatod az anyagcserédet, ami kellő testmozgással kiegészítve egyenes utat jelent a hosszan tartó karcsúság felé.

conley diéta

Egy hét alatt 1,5 kilótól is megszabadulhatsz, vagyis egy hónap alatt akár 6 kilónak is búcsút inthetsz. Ügyelj a szénhidrátokra! A diéta alacsony glikémiás indexű ételek fogyasztására épül.

Fogyókúra vs. diéta

A glikémiás index voltaképpen nem más, conley diéta az a számérték, amely megmutatja, hogy az élelmiszerekből nyert szénhidrát milyen ütemben szívódik fel a szervezetben. Erről bővebben olvashatsz korábbi cikkünkben.

conley diéta

A kúra hatékonyságának szempontjából az a jó, ha minél alacsonyabb ez az érték. Az conley diéta glikémiás indexű táplálékok ugyanis - közéjük tartoznak a teljes kiőrlésű gabonák, a zöldségek - olyan szénhidrátokat tartalmaznak, amelyek lassan szívódnak fel a testedben, így hosszabb időre biztosítják a tartós telítettségérzést, valamint nem okoznak vércukorszint-ingadozást.

conley diéta

Átprogramozzák az anyagcserét! Utóbbi hatást a gyorsabb anyagcsere-működés is fokozza, aminek köszönhetően a már lerakódott zsírszövet is hamarabb lazul fel, illetve bomlik le.

Ezen alacsony zsír- és kalóriatartalmú élelmiszerek fogyasztásával továbbá megelőzheted a szív- és érrendszeri betegségeket, valamint a diabétesz kialakulását.

conley diéta

Egyes táplálékok glikémiás indexei fehér lisztből készült kenyér, főtt fehér rizs, maltóz, glükóz, krumplipüré, tejberizs, kalácsok, pizza, cukorka, tejcsokoládé, fehér lisztből készült tésztafélék.