Yazio fogyás. Figyelmeztetés a YAZIO PRO kalóriaszámláló alkalmazásról a as tesztben


Kezdőlap Yazio - A fogyás kb Rengeteg olyan súlycsökkentő alkalmazás áll rendelkezésre, amelyek azt állítják, hogy megadják a yazio fogyás egészség javításához szükséges eszközöket és útmutatásokat. A kalóriaszámlálástól és az ételkövető alkalmazásoktól a futó- és fitneszprogramokig a döntések biztosan elsöprőek.

Fogyás az okostelefonunkkal? Ezek az appok megkönnyítik a dolgunkat

Yazio Magam használom a Yazio alkalmazást, és itt mindent leírok, amit tudnia kell a Yazio alkalmazásról, hogy áttekintést adhassak. Mi az a yazio? A Yazio azt ígéri, hogy az alkalmazással gyorsan és egészségesen fogyhat. A Yazio alkalmazás egy kalóriaszámláló, amellyel rögzítheti, mit evett. A Yazio yazio fogyás azt mutatják, hogy ezután megmutatja, hogy mennyi kalóriát fogyasztott, hány fehérjét, szénhidrátot és zsírt tartalmaz az étel, és mennyit tud még enni. A Yazio ingyenesen, de fizetős Yazio Pro verzióként is elérhető.

Elolvashatja, hogy ezek a verziók miben különböznek összehasonlításban.

yazio fogyás jo fogyokuras tippek

A kalóriaszámláló A Yazio alkalmazás fő jellemzője, hogy nyomon követi az étel kalóriáit. Tehát van egy mobil ételnapló az okostelefonon.

 • Volumetrics diéta
 • Kezdőlap Figyelmeztetés a kalóriaszámláló alkalmazással kapcsolatban?
 • Yazio - A fogyás alkalmazás - Indítsa újra a stratégiákat
 • Mire is lesz ehhez szükséged?
 • Fogyni akarsz?
 • Fogyás az okostelefonunkkal? Ezek az appok megkönnyítik a dolgunkat - Blikk

Több mint 10 tárolható élelmiszer választható. Például, ha banánt eszel, akkor azt kiválasztja az élelmiszer-adatbázisban. Ezután a Yazio kalóriaszámláló rögzíti, hogy kalóriát, 0,3 g zsírt, 30 g szénhidrátot és 1,5 g fehérjét fogyasztott. Ezeket az összegeket levonják a napi költségvetésből.

 1. Böjtölés diéta
 2. Fogyni 60 felett
 3. Движимый страхом, он поволок Сьюзан к лестнице.
 4. Fogyokuras porkolt
 5. Гиральду.
 6. Fogyás gyorsan otthon
 7. 14 napos diéta étrend

Feltűnt nekem, hogy ez elméletileg egyszerűen hangzik, de a gyakorlatban kínos lehet, ha élvezi a főzést. Szeretek maradékot használni, és valami finomat főzni belőlük. Annak érdekében, hogy a kalóriákat és a tápértékeket ésszerűen pontosan rögzítsem, meg kell mérnem és fel kell jegyeznem az egyes összetevőket.

yazio fogyás fogyi spray

Például, ha szélesebb körű ételt készít, akkor ez egy kicsit tovább tarthat. A receptek A receptek adatbázisa megoldást kínál a problémára.

 • Enni fogyni.hu
 • Felvétel a kívánságlistára Telepítés A YAZIO ingyenes kalóriaszámláló alkalmazását használva napi rendszerességgel vezetheted az ételnaplódat, figyelemmel kísérheted az aktivitásodat, és sikeresen fogyhatsz.
 • Hatékony fogyókúra app: fogyjunk okostelefonnal az újévben is | Techwok
 • Megjelent:
 • A legfrissebb hírek itt Az egyik népszerű kalóriaszámláló alkalmazásban, a Yazio — Kalóriaszámlálóban, amelyet az App Store-ból és a Google Play Áruházból is letölthetünk, napi rendszerességgel vezethetjük az ételnaplónkat, figyelemmel kísérhetjük az aktivitásunkat, feljegyezhetjük, mennyi folyadékot viszünk be, ezeknek köszönhetően pedig nemcsak sikeresen fogyhatunk, de sokkal egészségesebben is élhetünk.
 • Figyelmeztetés a YAZIO PRO kalóriaszámláló alkalmazásról a as tesztben

Az ingyenes verzióban néhány közül választhat, és maga is elkészítheti őket. Aki, mint én, a Yazio Pro mellett dönt, hozzáfér egy nagy receptadatbázishoz. A recepteket közvetlenül az alkalmazásba mentik, és ezért betáplálhatják a kalóriaszámlálóba.

Ha nem probléma a pénzköltés és korlátozhatja a receptek választását, akkor mindig megeszi az összes elfogyasztott kalóriát és a tápértéket. A mellékelt receptek egészségesek és segítenek a fogyásban.

Itt is kaphatok javaslatokat, ha nem tudom, mit főzzek.

Nyomja meg az üzeneteket Az alkalmazás rendszeres időközönként push üzeneteket küld az okostelefonra. Ezekben például tájékoztatást kap arról, hogy most van itt a megfelelő alkalom valami italra, vagy hogy nem evett eleget. Ha a push üzenetek akadályba ütköznek, kikapcsolhatók. Csatlakoztassa a fitneszkövetőt Fontos megszámolni az elfogyasztott kalóriákat, de a legfontosabb annak biztosítása, hogy a nap végén több energia égjen el, mint amennyit elfogyasztottak.

yazio fogyás étrend reumásoknak

Negatív energiamérleget kell elérnie. Emiatt fontos, hogy az elégetett kalóriákat is megfelelően rögzítsék. Yazio fogyás Yazio alkalmazás telepítésekor a lekérdezés meghatároz egy durva értéket, amely azonban nagyon pontatlan. Ha rendelkezik fitnesz karkötővel, az csatlakoztatható az alkalmazáshoz, és az összegyűjtött értékeket ezután közvetlenül betáplálják.

YAZIO – Több mint kalóriaszámláló

Lehetőség van skála összekapcsolására az alkalmazással úgy, hogy ezeket az értékeket az alkalmazás is elküldje. Pro verzió Ha az ingyenes Yazio alkalmazás funkcionalitása nem elegendő, hozzáadható a Pro verzió. További előnyei vannak: Nagyobb receptadatbázis Val vel Yazio Pro további receptekhez férhet hozzá.

Így változatosabban főzhet, és nagyobb a választéka.

yazio fogyás diéta nassolnivaló

Különböző verziók vannak, különböző célokkal. Például bárkinek, aki izmokat akar építeni, más táplálkozási tervre van szüksége, mint annak, aki karcsúsítani akar. A fitnesz karkötő adatainak automatikus nyomon követése A fitnesz karszalag által szolgáltatott adatok automatikusan szinkronizálódnak és a Yazio Pro-val kerülnek bevitelre.

YAZIO – Több mint kalóriaszámláló - iSTYLE

Tehát, ha kocogni mész, azonnal többet ehet, mert elégetett a kalória. Gyorsabb étel hozzáadása Az emberek megszokott lények, és Önnek van kedvenc étele. A gyakran használt összetevőket és recepteket közvetlenül Önnek mutatják meg, hogy ne kelljen örökké keresni őket, ha ki szeretné választani őket. Bevásárló listák A fogyás a szupermarketben kezdődik. A Pro verzióban bevásárló listákat hozhat létre, és így elkerülheti az impulzusvásárlásokat.

Értékelje az elmúlt évek adatait Érdekes látni, hogyan változott a test a múltban. Lehetősége van arra, hogy értékelje az elmúlt 2 év adatait. Az előfeltétel, hogy ilyen régóta használja a Yazio fogyás.

yazio fogyás drasztikus diéta étrend

További információk az ételről Az élelmiszer-adatbázisban olyan információkat tárolnak, amelyeket csak akkor láthat, ha megvásárolja a fizetős verziót. Ide tartozik például, hogy mennyi sót és cukrot tartalmaz. Élelmi rostok és zsírsavak is megjelennek. A pro verzió költsége Ha ingyen használja a Yazio-t, akkor egy életen át megteheti.

Fogyni akarsz? Ezeket az applikációkat kombináld! - Feszülős

Ha használni szeretné a Yazio Pro-t, akkor a zsebébe kell ásnia. Ki kell venni a tagságot, amelyet havonta számláznak, mint az edzőteremben. A havidíj összege a tagság kiválasztott időtartamától függ.

yazio fogyás fogyás vicces képek