Végbélrepedés diétája


Létrehozva: Április Láttam, olvastam már topikikat végbélrepedés diétája a témában, de gondoltam hátha van valakinek valami szuper új ötlete ez ügyben. A februári mandulaműtétemkor volt egy elég duva székrekedeséem, és hát utána meg Voltam a mindenki által ajánlott dokotrnéninél, aki nagyon kedves és rendes volt. Tulképpen ő mondta meg, hogy egy 8 mm-es repedésem van, ami ugye székeléskor vérzik és fáj.

végbélrepedés diétája

Elrendelt egy 6 hetes diétát és az alsol nevű 12 kg fogyás krémmel kell kenegetnem reggel és este.

A diéta egy elég durva rost diéta, de mivel meg akarok gyógyulni, hát betartottam.

Megrendelés Alapvető táplálkozási irányelvek aranyér otthoni kezelése során Sokan hajlamosak elmenni mellette, pedig az aranyér otthoni kezelésében az optimálisan összeállított diétának pontosan olyan fontos szerepe van, mint az alkalmazott kenőcsnek- krémeknek. Talán a legfontosabb része ennek a fajta étkezési formának, a rosttartalom biztosítása. Aranyér esetén különösen fontos hogy a széklet megfelelő állagú legyen. Sokat ronthat a helyzeten egy esetleges szorulás bekövetkezése, hiszen nem kívánatos extra nyomás keletkezik a végbél záró izomzat és érrendszerében.

Szóval úgy két hétig nagyon jó is volt, aztán éreztem, hogy végbélrepedés diétája is ide vagy oda, megint kezd fájdogálni. Vérzés nem volt.

végbélrepedés diétája

Egészen ma reggelig - jövő hét kedden járt volna le a hat hét!!! Doki néni azt mondta, ha kireped, megint kezdeni kell mindent előlről. Kicsit el vagyok keseredve.

végbélrepedés diétája

Nem tudom mit tehetnék még, hogy elmúljon ez a probléma. Diétáról annyit, hogy nem eszem semmilyen fehérlisztből készült terméket mióta újra elkezdett fájni, azóta szinte semmi szénhidrátot - mert ugye a bolti teljese kiörlésűnek nevezett dolgok sem túl megbízhatóaksemmi cukrot, csokoládét, kakaó tartalmú dolgot.

végbélrepedés diétája

Rengeteg zöldéseg eszem. Minden nap eszem pár kanál zabkorpát vagy örölt lenmagot.

végbélrepedés diétája

Emellé napi 2,5 liter mentes ásványvizet iszom, nehogy "dugó" legyen. Mit tehetnék még??