Talpmasszázs fogyás


fogyókúrás étrendek nőknek diéta č. 5

Viber A szépség, a tökéletes testalkat, a külső megjelenés minden történelmi korszakban megjelent, ha másként ábrázolták is. Az embereket mindig is foglalkoztatta a tökéletesség, az arányosság.

lecitin fogyás hogyan fogyjak 50 felett

Hogy ez jó, vagy sem, ki-ki döntse el maga, de az biztos, hogy ami tetszik, az pozitív érzéssel tölt el. Most egy olyan módszer következik, amitől jól fogjuk érezni magunkat, és közben az alakunk is formásabbá, karcsúbbá válhat.

fogyás 60 nap alatt 80 kg fogyás

Egy kínai praktikáról lesz talpmasszázs fogyás, amellyel sport és erőlködés nélkül fogyhatunk, energiaveszteség nélkül. Masszírozzuk a következő pontokat, és ezáltal csökkentsük az ételek utáni vágyakozásunkat, javítsuk az emésztésünket.

7kg fogyas a nagy fogyás

Dui Tuang pont Ez az egyik legfontosabb étvágyszabályozó pont a testünkön. Pontosan az orr és a száj közötti területen fekszik. Ezt a pontot akkor érdemes masszírozni, ha stressz hatására falási roham törne ránk.

5 nap alatt fogyni 30 napos fogyókúra étrend

Tze-chi pont Hajlítsuk be a karjainkat, és masszírozzuk pár percig a hajlat külső részénél lévő felső pontot, amelyek a bélműködést talpmasszázs fogyás. Úgy tartják, hogy ezen pont masszírozásával naponta akár fél kiló súlyfölöslegtől is megszabadulhatunk.

Lou-gu pont Ez a pont 5 cm-el a boka fölött húzódik, mégpedig a láb belső részén. Amellett, hogy ezen pont masszírozása segít a fogyásban, még a láb- és kézzsibbadást is feloldja, és megszünteti a szívpanaszokat is. Nem kell túlzásba vinni a masszázst, elég egy percig nyomkodni a felsorolt pontokat.

Végezheti bárki saját magán önmaszszázs vagy a reflexológiához értő más személy. A művelethez ajánlatos gyógynövénykrémet használni. A reflexpontok helyén ujjunk begyével körkörösen, vagy fel-le, ide-oda irányban masszírozzunk. Gyöngéden, finoman kezdjük, és fokozatosan erősítsük a nyomást.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz!