Regenor fogyás. Reg-Enor – így verik át a fogyni vágyókat a nagy semmivel!


A KÚRA MENETE

Mikor fogtál bele a Reg-Enor kúrába? Szabina: Pont Húsvétkor, mert Csaba azt mondta, hogy az ünnepi menü — sonka, tojás — kiválóan passzol a RegEnor étrend hez.

regenor fogyás

Be is tartottam minden előírást egészen júliusig, amikor a gyümölcsszezon miatt két hónapos szünetet tartottam. Addig pontosan 14 kg-ot veszítettem a súlyomból.

Sikeres fogyások - Reg Enor diétával

És szünet alatt nem volt jojó effektus? Szabina: Nem, most nem! Ettem gyümölcsöt, néha fagyit és a két hónap alatt mindösszesen másfél kiló ingadozott rajtam, ami szeptember elején el is tűnt, ahogy ismét indult a Regenor kúra — igaz egy kis bűnözéssel, mert a kávémat édesítővel, de kávétejszínnel is iszom.

Miért a Regenor???

Hát ez nem kis kihágás!!! Szabina: Nem, de ennek ellenére a súlyom az utóbbi két hónap alatt még 6 kg-ot csökkent. Nem vagyok édesszájú, de ha sütök a családnak, akkor eritrit-et használok cukor helyett.

regenor fogyás

Tapasztaltál-e mellékhatást a diéta alatt? Szabina: Szerencsére 10 kg fogyás gyakori kérdések Nem volt semmi gond, de az is igaz, hogy én a napi liter vizet megittam, ami igen kedvezően hatott a tisztulásomra.

Mi lehet az oka, ha szedem a Reg-Enort és mégsem fogyok?

Szabina: Párom örömmel, mert végre nem kellett külön alapanyagokat vásárolnom magamnak. Nem kellett külön főznöm magamra, nagyjából azt ettem amit a család többi tagja.

regenor fogyás

Elhagytam azokat az ételeket, amik tilosak a fogyókúra alatt, a kenyeret meg ugye pirítottam. Anyósom eleinte szkeptikus volt, de látva az eredményeket ő is regenor fogyás már a Reg-Enort, és eddig 6kg-ot le is dobott.

Nincs mese, az eredmények magukért beszélnek, regenor fogyás a családom is jól fogadja.

Reg Enor fogyás sikerek

Közérzeted milyen volt regenor fogyás Reg-Enor kúra során? Szabina: Bevallom az első hónapban kicsit csalódott és szomorkás voltam, mert nem akartak menni a kilók.

regenor fogyás

De utána megváltozott minden! És most sokkal energikusabb vagyok, könnyebb a munka is. A héten fog elfogyni az utolsó üveg Reg-Enor-om.

Reg-Enor – így verik át a fogyni vágyókat a nagy semmivel!

Ismét tartok egy kis szünetet az ünnepek miatt. De a kenyeret továbbra is pirítani fogom, zsírral készül az ünnepi menü, tejtermékeket eddig sem igazán kedveltem, kivéve a kávémban. Nem vagyok édesszájú, nassolni is csak néhány tej- és glutén-mentes ropit ropogtattam el.

regenor fogyás

Ja és januártól újból indul a fogyókúra, mert a végső cél 60 kg, pont ennyi voltam, mikor 7 évvel ezelőtt megismertem a párom. Terveim szerint ezt laza két hónap alatt elérem!

6 hét Reg-Enor kúra – 10 kg ledobva

Vágj bele! Csak a ruhatárad veszítheted! Szabina: Férjem, családom támogat és örülnek az átváltozásomnak. Ruhaméretem XL-esről M-esre csökkent, nadrágméretem 4 számmal lett kisebb, de már ez is lötyög rajtam.

  1. Zöld kávé kapszula hatása a szervezetre
  2. 14 Reg Enor fogyás sikerek ideas | fogyás, diéta, élet
  3. A leghatékonyabb fogyás 1 hét alatt
  4. Gyors fogyás otthon combról
  5. Pin on Sikeres fogyások - Reg Enor diétával
  6. Gyöngyöst gyermekkorom óta ismerem.

Mit tanácsolsz Szabina azoknak, akik csak most ismerkednek a diétával? Szabina: Azt, hogy vágjanak bele nyugodt szívvel!

regenor fogyás

Veszíteni nem fognak semmit csak a felesleges kilókat és a régi ruhatárukat! Én fogyókúrás etrendek másodjára cserélem le…de nem utoljára!