Modellek diétája


Twitter Pinterest Nem könnyű munka Victoria's Secret modellnek lenni. Az elvárások magasak, a munka fárasztó, és elég egy apró botlás vagy pár kiló plusz, és már repülsz is az angyali kifutóról!

férfi pocak diéta pco diéta mintaétrend

Szerző: Kálmán Zsófi - Mutasd a cikkeit Ezen meg sem lepődünk, hiszen komoly ára van annak, ha valaki a legjobbak között szeretne lenni, és ezt egy interjúban Rosie Huntington-Whiteley is igazolta, aki számára a bomba alak fenntartása továbbra is presztízskérdés, és hiába hagyta ott már a kifutót, diétája brutálisabb, mint korábban bármikor.

Úgy döntöttem, hogy kipróbálok egy új étrendet, ezért megkerestem Dr. Nigma Talibot természetgyógyászt, akitől megtanultam, hogy a szép bőr és az kicsattanó közérzet az emésztőrendszerben kezdődik Mesélte a modell, majd hozzátette: Azt mondta nekem, ha szeretném igazán jól érezni magam a fogyókúrás böjt, akkor ki kell vágnom a cukrot, a tejtermékeket, a glutént és az alkoholt az életemből.

Nem fogok hazudni, ez már szerintem modellek diétája durva, iszonyatosan nagy kihívás, és beletelt egy kis időbe, mire mindenről lemondtam Rosie Huntington-Whiteley is bevallotta, hogy ez biztosan nem az a diéta, amit az év minden napján be tudna tartani az ember, de segít jobb döntéseket hozni, ha képben vagyunk azzal kapcsolatban, hogy milyen ételeket kellene végleg kiiktatnunk az életünkből.

a leghatékonyabb fogyókúrás készítmények hogy fogyjak le 2 hét alatt 10 kilót

Mindenestre az eredmény igazén modellek diétája, és modellek diétája sem fér kétség, hogy a modell még sosem volt ennyire gyönyörű - bár arról most nem szólt a történet, hogy tündöklő szépségének mennyire van köze ahhoz, hogy párja a világ egyik legjobb pasija, Jason Statham.

De mielőtt még teljesen kiakadnánk, megnyugtatott minket, hogy ő sem egy űrlény, és határozott szándéka néha egy-egy süteményre, pár falat sajtra, vagy egy finom borra elcsábulni, de az biztos, hogy az övéhez hasonló alak titka túlmutat a szerencsés genetikán. Ezek után mindenki eldöntheti, számára megéri-e az istennő test az ilyen, és ehhez hasonló áldozatokat.

6 napos diéta léböjt diéta tapasztalatok