Májtisztítás fogyás


Méregtelenítés

Kiemelt feladta az emésztéshez szükséges epe termelése. A máj így tele van epevezetékekkel, amelyeket azonban a helytelen táplálkozás következtében kialakult epekövek elzárnak.

Májtisztítás fogyás allergiától, emésztési és keringési problémáktól szenvednek, mások észre sem veszik ezt a jelenséget, viszont hosszú távon különböző betegségekhez, szervi diszfunkciókhoz vezet.

májtisztítás fogyás mitol lehet lefogyni

Ezzel a kúrával azonban megelőzheted ezeket a bajokat és hatékonyan mondhatsz búcsút az epeköveknek is. Az epekövek kialakulásának okai Tedd a szívedre a kezed, és gondold végig őszintén. Túlzott mennyiségeket fogyasztasz?

Milyen eljárásokat értünk májtisztító kúrák alatt? Állításuk szerint ez idővel számos nem specifikus tünet kialakulásához vezethet, akár súlyos betegségekéhez is, például növelhetik a daganatos megbetegedések kockázatát.

Gyakran nassolsz étkezések között? Gyakran eszel állati fehérjét?

májtisztítás fogyás hoodia kapszula vélemények

Rendszeresen iszol kávét, alkoholt? Sok cukrot viszel be a szervezetedbe?

Беккер был потрясен.

Ha csak egyre is igen a válasz az előbbi kérdések közül, akkor biztos lehetsz benne, hogy a te májadnak is szüksége van a tisztításra, mert jó eséllyel neked is van epeköved. Miért veszélyes az epekő? Mivel a szervezet egy tökéletesen kialakított rendszer, minden mindennel összefüggésben áll, így a májműködés elégtelensége kihat az egész szervezet működésére is.

májtisztítás fogyás 2000 kcal étrend

Képzelj el egy apró kövekkel teli slagot: a csövön egyre kevesebb víz tud átjutni, nem tudja rendesen ellátni feladatát. Az epekövek jelenlétével egyre kevesebb koleszterin hagyja el a szervezetet, a koleszterinszint emelkedik, te pedig csak hízol, puffadsz és ártasz az egészségednek.

májtisztítás fogyás fogyni jó