Level diéta. LEVEL diéta ismét!!! | nlc


A Level diéta étrendje drasztikus fogyást okoz, ám tény, hogy nem könnyű betartani.

bikini verseny diéta diéta programok

A kemény munka azonban megéri a fáradságot, ugyanis ezzel a diétával 15 nap alatt akár 10 kilót is lehet fogyni. A Level-diéta egy öt napos kúra, de mivel rendkívül radikális, ezért maximum háromszor szabad egymás után megismételni, utána be level diéta iktatni egy néhány hetes szünetet, azaz átmeneti időszakot, ami alatt a szervezet hozzászokik az új testsúlyhoz.

  • 1 heti egészséges étrend táblázat
  • Túlsúly kamaszkorban Level diéta A Level diéta roppant népszerű elrettentő híre ellenére.

A diéta a narancsra épül, mely egy C-vitaminban és rostban gazdag citrusféle, amely köztudottan jó hatással van a zsírégetésre. A narancs minden reggel és délben szerepel a menüben, csak akkor érdemes a diétába belekezdeni, ha valaki kedveli ezt a gyümölcsöt.

A kissé monoton diéta során a reggeli minden áldott nap ugyanaz: 1 db narancs, 2 db kétszersült, 1 csésze kávé vagy tea. A fogyni kenyérrel alap kúra után, -mely ötnapos,- átlagosan három kilótól lehet megszabadulni.

Szükséges alapanyagok Kezd a diétát a bevásárlással! Az öt napos diétához szükséges 10 db narancs, 5x 2 dl tejföl, 8 db paradicsom, 6 db tojás, 21 db kétszersült, 2 fej saláta, 1 db csemegeuborka, 25 dkg répa, 12 dkg tatár bifsztek, 12 dkg sovány túró, 20 dkg gépsonka, 1 alma, 3 szelet sonka.

étrend fogyáshoz nőknek l karnitin étvágycsökkentő

Ha egyszerre beszerzed az alapanyagokat, akkor a hét során ezzel már nem is lesz több gondod. Minta étrend 1.

A kihívás nagy, leküzdeni az éhségérzetet pedig igen nehéz, ráadásul ahány cikk, annyi tuti módszer a láthatáron! Az, hogy kipróbálunk egy újabb fogyasztószert, vagy önmagunkat sanyargatva egész nap nem eszünk szinte semmit, igen nagy megpróbáltatás a lélek számára is.

Ha ennél többet szeretnél fogyni, akkor még kétszer megismételheted level diéta öt napos étrendet. A diéta azonban csak és kizárólag 15 napig végezhető egyfolytában, ezt a szabályt nagyon komolyan kell venni. Ennek áthágása egészségre káros következményekkel járhat.

fogyókúrás csoportok diéta 0s

A másik megszívlelendő tanács a fokozatosság elve. A diéta után fontos, hogy fokozatosan térj vissza a normál étkezéshez, különben elkerülhetetlen a visszahízás.

  1. Level diéta | monoton fogyókúra | gyors fogyás | minta étrend
  2. De tényleg nme koplal az ember vele.