Kalóriatáblázat fogyáshoz, KalóriaBázis | Kalóriaszámláló, Kalóriatáblázat, Kalória kalkulátor


kalóriatáblázat fogyáshoz 1 hét alatt 2 kg fogyás

A napi kalóriaszükséglet fogyáshoz az első dolog, amit ki kell számolnunk, amikor diétázni szeretnénk. Tudni kell a magasságod, súlyod, életkorod és a napi fogyás utáni plasztika adatait, majd ebből lehet végül kiszámolni egy közelítő értéket.

kalóriatáblázat fogyáshoz iké étrend

Napi kalóriaszükséglet fogyáshoz A legegyszerűbb egy kalória kalkulátor segítségével kiszámolni, hogy neked személy szerint mennyi az a kalóriamennyiség, ami a fogyáshoz szükséges. Ha meg van ez kalóriatáblázat fogyáshoz szám, abból már ki lehet számolni, hogy mennyit kell enned egy nap beinduljon a fogyásod.

kalóriatáblázat fogyáshoz szívbetegek diétája

Példa kedvéért, ha egy cm magas nő vagy, aki 84 kiló, akkor kalóriatáblázat fogyáshoz van szükséged, ha nem sportolsz semmit.

Eleinte elvonásnak fogod érezni, de ha fokozatosan csökkented a kalóriád, akkor egy idő után hozzászoksz a kisebb adagokhoz.

Körülbelül kalóriánál érdemes kezdeni az első pár napban aztán fokozatosan csökkentve a napi kalóriaszükséglet mértékét. Meddig csökkenthetem a kalóriaszükségletem?

Felvétel a kívánságlistára Telepítés A YAZIO ingyenes kalóriaszámláló alkalmazását használva napi rendszerességgel vezetheted az ételnaplódat, figyelemmel kísérheted az aktivitásodat, és sikeresen fogyhatsz.

Pár hét vagy hónap múlva már elérheted az kalóriát is és nem is leszel éhes. Azonban nem árt tudni, hogy van egy minimális határ, ami alá már biztosan nem szabad menned.

A fogyás alapegyenlete A legegyszerűbb tényre hívnánk fel a figyelmed.

Mennyit fogok fogyni így naponta? A fenti példánál maradva már a vége fele kalóriát fogsz elégetni és naponta átlagban 90 g-t fogyhatsz.

kalóriatáblázat fogyáshoz 50 kg fogyás

Nem túl gyors, de így nem fogsz visszahízni se. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy fokozatosan csökkentsd a kalóriaszükségleted, hogy hozzá tudjon szokni a szervezeted, mert különben éhezni fogsz.

Hatályos:

Ugyan így, amikor már látod, hogy nemsokára eléred a célod, fokozatosan emeld a kalóriaszükségleted a normális szintedre, mert ha drasztikusan elkezdesz többet enni, mondván te már lefogytál, olyan gyorsan fogsz újra visszahízni is.

A cél ne a gyors eredmény legyen, hanem a tartós fogyás. Te is állandóan éhezel?

kalóriatáblázat fogyáshoz leggyorsabb fogyókúra házilag

Te sem salátán akarsz élni? Töltsd le az ingyenes anyagunkat!

kalóriatáblázat fogyáshoz fogyókúra időseknek

Hová küldjük? Teremy Alex.