Fogyókúra tejtermékekkel


fogyókúra tejtermékekkel fogyás 100 kg felett

Fogyókúra, több tejtermékkel! A fogyókúra során könnyebben elérhetik az áhított célt azok, akik több tejet és tejterméket fogyasztanak, ami a bennük lévő D-vitaminnak köszönhető — mutatták ki izraeli kutatók, olvasható a vital.

fogyókúra tejtermékekkel egy hét alatt fogyás

ABen-Gurion Egyetem munkatársai túlsúlyos, fogyókúra tejtermékekkel és 65 év közötti férfit és nőt vizsgáltak, akik két éven keresztül alacsony szénhidráttartalmú, alacsony zsírtartalmú, illetve mediterrán étrend szerint étkeztek.

A diétás módszertől függetlenül átlagosan hat keto diéta szabadultak meg a vizsgálat során azok, akik a legtöbb tejet és tejterméket, és ennek köszönhetően a legtöbb, napi kb. Ezzel szemben a legkevesebb tejterméket, és ennek révén mindössze napi mg kalciumot fogyasztók csak mintegy három kilót tudtak leadni.

Héder Éva Fogyókúra Szakertő Dietetikus Dietetikai Szakrendelése

A kalcium bevitt mennyisége mellet a kutatási adatok alapján a D-vitamin vérben lévő szintje is jelentősen befolyásolja a fogyókúrás módszerek sikerességét: minél magasabb a D-vitamin szintje, annál több plusz kilótól tudunk megszabadulni. Danit Shahar, a Ben-Gurion Egyetem kutatója. A kutatás részletes leírása az American Journal of Clinical Nutrition című szaklapban olvasható.

fogyókúra tejtermékekkel hogyan fogyjak le 15 kg

Felhasznált forrás: MTI