Fogyókúra kávé. Ihatunk-e kávét a diéta alatt?


fogyókúra kávé fogyás stagnálás

Írta: K G Bár nem olyan finom, hogyan tudok hasról fogyni a vaníliás latte, ettől a kávéfajtától garantáltan ledobod azt a pár felesleges kilót, amitől eddig nem tudtál megszabadulni!

Az már eddig is köztudott volt, hogy az instant kávék nem fogyókúra kávé a fogyásban, ahogyan a cukorban és tejszínhabban gazdag cappuccinok és latték sem.

fogyókúra kávé progeszteron fogyás

Egy új kutatás azonban bebizonyította, hogy igenis létezik olyan kávé, amitől le lehet fogyni — ez pedig a zöld kávé! Bár a nevét a zöld színű kávészemeiről kapta, az íze szinte ugyanolyan, mint a fekete verziónak. A kutatások szerint segít vércukorszint helyreállításában — a cukorbetegeknek ezért nagyon ajánlják, de a magas vérnyomást is hatásosan csökkenti, ha rendszeresen fogyasztjuk.

  • Ettől a kávétól háromszor gyorsabb a fogyás | Well&fit, Fekete kávé jó fogyáshoz
  • Ettől a kávétól háromszor gyorsabb a fogyás | Well&fit
  • Ennyi kávét kell innod, ha fogyni szeretnél | nlc
  • Ihatunk-e kávét a diéta alatt?
  • Ha fogyni akarsz, ne igyál kávét! Megmondjuk, miért - Ripost
  • A kávézás története — a legendás ital, amit az arabok és a keresztények is a magukénak vallanak A kávé fogyokúrás hatásait vizsgáló kutatást ezúttal nem brit, hanem szingapúri tudósok végezték el, akik 24 héten keresztül figyelték a kávézás hatását, túlsúlyos ember esetében — írja a The Sun brit bulvárlap.

Ez azonban nem minden! A zöld kávé a benne lévő klorogénsav miatt megakadályozza a szervezetben lévő glükóz felszívódását, ezért nem rakódhat le több felesleges zsírpárna a problémás területekre — így a hasra, a csípőre, a fenékre és a combokra.

A böjt egészségi hatásai

Ugye, milyen szuperül hangzik? A zöld kávé zsíranyagcsere-frissítő képességére egy norvég kutatócsoport jött rá: 30 erősen túlsúlyos embert vizsgáltak 12 héten át, azok pedig, akik az instant kávé fogyókúra kávé a zöld kávéból fogyasztottak napi 3 alkalommal, átlagosan 5,4 kilóval lettek kevesebbek — ez háromszor több, mint amennyit az instant kávét rendszeres fogyasztók fogytak 1,4 kg.

fogyókúra kávé 15 kiló fogyás 2 hónap alatt

Ha ez az eredmény téged is meggyőzött, még ráadásként mondunk pár okot arra, amiért érdemes még ma elkezdened a zöld kávé fogyasztását!