Fogyj


Tartós fogyás Manapság rengeteg fajta csoda diétáról lehet hallani és olvasni, amelyek pár hét alatt hatalmas súlyvesztéssel kecsegtetnek.

diéta 7 napos

Azonban akármilyen szépnek is hangzik ez az ígéret, a valóságban sajnos már kevésbé szokott működni. A fogyás gyorsan megindul a fogyókúra alatt megvont szénhidrátok és kalóriák miatt, időszakos böjt fogyás ha nem jól választunk diétát, ennek a súlyveszteségnek jelentős része csupán víz.

hogyan fogyjunk 2 hét alatt

A tartós súlyvesztés alapfeltétele a megfelelő összetételű táplálékbevitel, de fogyj távon fenntartható étkezési rendszerre és rendszeres testmozgásra is szükség lehet hozzá.

A fogyás mechanizmusa valójában elég egyszerű: a szervezet akkor veszít zsírt, ha a táplálkozásból fogyj kalória, illetve fogyj kevesebb, mint a mozgásból és a létfenntartásból származó kalóriaigény. A fogyás során nagyon fontos szempont az idő!

fogyókúrás gyógyszerek receptre

Sajnos sokan azt gondolják, hogy hét alatt csodát lehet tenni, de a fogyáshoz idő és türelem kell. Muszáj, hogy a fogyókúra kezdetekor az embernek reális célja legyen, tehát például 10 kilót ne 1 hét alatt akarjon leadni, hanem legalább 3 hónap alatt.

heti 1 kg fogyás étrend

A fogyás fogyj ütemét heti fél-egy kiló testsúlycsökkenés jelenti. Ekkor lehetünk a legbiztosabbak benne, hogy a fogyás első sorban zsírból történt, és hogy az egészségünknek sem ártunk a diétával.

  • Grazing-diéta: így fogyj 2 hét alatt 5 kilót - mintaétrenddel! | raiffeisen-agro.hu
  • Fogyj könnyedén: csak néhány egyszerű szabályt kell betartanod Life.

Ennél gyorsabb ütemű fogyás általában extrém magas túlsúly esetén lehetséges. Azért is fontos ez a realitás, mert a fogyókúra során fontosak a kisebb sikerélmények.

Sommer \u0026 Cali: Gotcha! - Episode 23

Ha irreális célt tűzünk ki magunk elé, folyton csalódottak leszünk a sikerélmények elmaradása miatt.