Fogyj le


Tartós fogyás Manapság fogyj le fajta csoda diétáról lehet hallani és olvasni, amelyek pár hét alatt hatalmas súlyvesztéssel kecsegtetnek.

hogyan fogyjunk 10 kilót gyorsan

Azonban akármilyen szépnek is hangzik ez az ígéret, a valóságban sajnos már kevésbé szokott működni. A fogyás gyorsan megindul a fogyókúra alatt megvont szénhidrátok és kalóriák miatt, de ha nem jól választunk diétát, ennek a súlyveszteségnek jelentős része csupán víz.

Print - hirdetés - 12 hét. Nem több, nem is kevesebb, de az spártai lesz! Ha végigcsinálod, elérheted azt, amiről évek óta álmodsz: Örömmel élsz majd a saját testedben, és a tükörre végre úgy tekintesz, mint egy kedves barátodra. Az OrosCafe Kft. Ha úgy érzed, nagyon szeretnél megszabadulni a súlyfeleslegedtől, de egyedül nem vagy rá képes, jelentkezz!

A tartós súlyvesztés alapfeltétele a megfelelő összetételű táplálékbevitel, de hosszú távon fenntartható étkezési rendszerre és rendszeres testmozgásra is szükség lehet hozzá. A fogyás mechanizmusa valójában elég egyszerű: a szervezet akkor veszít zsírt, ha a táplálkozásból bevitt kalória, illetve energiamennyiség kevesebb, mint a mozgásból és a létfenntartásból származó kalóriaigény.

1 hónapos fogyókúra étrend

A fogyás során nagyon fontos szempont az idő! Sajnos sokan azt gondolják, hogy hét alatt csodát lehet tenni, de a fogyáshoz idő és türelem kell. Muszáj, hogy a fogyókúra kezdetekor az embernek reális célja legyen, tehát például 10 kilót ne 1 hét alatt akarjon férfi fogyókúra, hanem legalább 3 hónap alatt.

A fogyás egészséges ütemét heti fél-egy kiló testsúlycsökkenés jelenti. Ekkor lehetünk a legbiztosabbak benne, hogy fogyj le fogyás első sorban zsírból történt, és hogy az egészségünknek sem ártunk a diétával.

  • Egészségtelen diéták, miért jobb távol maradni tőlük?
  • Írta: Váczy Anikó Nyaralás előtt még el kellene érned a vágyott bikiniformát?

Ennél gyorsabb ütemű fogyás általában extrém magas túlsúly esetén lehetséges. Azért is fontos ez a realitás, mert a fogyókúra során fontosak a kisebb sikerélmények.

2 hetes diéta virsli

Ha irreális célt tűzünk ki magunk elé, folyton csalódottak leszünk a sikerélmények elmaradása miatt.