Fogyas regenorral


És végül nézzük a legfontosabbakat, a lelki okokat, hogy miért nem indul be a fogyás???

fogyas regenorral fogyókúrás tabletta receptre

Gondolkodjunk el rajta, miért jó ha kövérek maradunk? Miért jó nekünk ez az állapot?

fogyas regenorral capsiperin 6 az 1-ben vélemények

És miért ragaszkodunk hozzá? A kövérségemmel egy bizonyos védelmet keresek, a súlytöbbletet a gondolataimmal fokozatosan halmozom fel.

fogyas regenorral fogyni

Szakadék fogyás combból köztem és a külvilág fogyas regenorral. Így akarom elrejteni magamban a sebezhetőségem miatt kialakult bizonytalanságot, és így akarom elkerülni, hogy megjegyzésekkel sértsenek meg, vagy olyan, főként szexualitással kapcsolatos helyzetbe kerüljek, ami kellemetlen számomra.

fogyas regenorral méregtelenítő diéta házilag

Túlsúly annak is lehet a következménye, hogy mindent birtokolni akarok. Egoista vagyok, és bizonyos érzéseket nem vagyok hajlandó elengedni.

Kövérség esetén lehet szó az egyensúly felborulásáról, vagy a környezetemmel szembeni lázadásról, esetleg olyan helyzetekre, mozzanatokra történő reagálásról, amelyeket látni sem akarok, vagy amelyekre nem szívesen emlékezem.

Az élelmiszer érzelmi táplálékot jelképez számomra.

  • REG ENOR 10 FONTOS KÉRDÉS-VÁLASZ | Alga Egészség
  • Miért nem fogyok? - RegEnor FOGYÁS - Mik lehetnek az akadályok?
  • Szedési javaslat: Napi 3x 10 ml 3×1 evőkanál.
  • Mikor fogtál bele a Reg-Enor kúrába?
  • Túlsúly után miért nem marad megnyúlt bőr illetve miért zsugorodik bőrünk a Reg Enor szedésével bekövetkező fogyás esetén?
  • Mi lehet az oka, ha szedem a Reg-Enort és mégsem fogyok?
  • Regenor kúra vélemények

Valószínűleg mind érzelmi, mind anyagi téren bizonytalanságban élek, és tudat alatt arra van szükségem, hogy elraktározzak dolgokat, nehogy comb fogyás hiányt szenvedjek. A hiányérzet eredetét valószínűleg a gyermekkoromban kell keresni.

Mit együnk?

Főként az édesanyámmal lehet kapcsolatos, mivel ő jelképezi számomra a közvetlen kapcsolatot a táplálékkal és a túléléssel szoptatás. A kövérség gyakran érzelmi sokk vagy nagy veszteség következménye, a megélt hiányt, ürességet,igen nehezen viselem.

Gyakran előfordul, hogy egy szeretett személy eltávozása, elvesztése miatt érzem bűnösnek magamat.

fogyas regenorral étrend házhozszállítás

Keresem életem célját, valami jót szeretnék véghez vinni. Nehezen találom, foglalom el helyemet a világban a szavaim vagy a cselekedeteim által, ezért a testemmel akarok teret nyerni magam számára.

24 Sikeres fogyások - Reg Enor diétával ideas | méregtelenítő italok, diéta, fogyás

A kinézetemmel, külsőmmel kapcsolatosan is alulértékelem magam. Mivel minden figyelmemet a hibákra összpontosítom, a testem erre csak még több hibával, előnytelenséggel és súlyfelesleggel fog reagálni, hogy ráébredjek arra, mennyire szigorú vagyok magammal szemben, és mennyire sokat ártok magamnak a negatív gondolatokkal.

  1. Legújabb fogyókúrás módszerek
  2. Reg Enor fogyás tapasztalatok - Fekete Szabina - RegEnor DIÉTA

A diétával kombinált testmozgás nem lesz elegendő, rá kell ébrednem a túlsúlyom valódi okára. Legyek akár gyermek, akár felnőtt, mindenképpen tudatosítanom kell magamban, hogy elutasítom saját magamat.

Az is lehet a benyomásom, hogy korlátozott vagyok az életem bizonyos aspektusaival szemben, vagy azzal kapcsolatosan, amit el akarok érni. Ha olyan ember vagyok, aki felhalmozza az érzelmeit vagy a dolgait tárgyakakkor a testem szintén erre fog törekedni, zsírok formájában.

Mi lehet az oka, ha nem sikerül már az első egy-két hétben fogyni?

Megtanulom kifejezni az érzelmeimet, elismerni az értékeimet és lehetőségeimet. Most már tudom, hogy minden űrt, amelyet magamban érzek, betölthetek szeretettel, és magammal szembeni pozitív gondolatokkal.

Saját magam és mások elfogadásával, a szeretettel, amivel körülveszem magam, megszabadulok a kínról és az ilyesfajta védekezés szükségességétől.

Nem is tudom, fogyas regenorral írjak ezek után…. Azt, hogy kérlek, ne vedd magadra, vagy azt, hogy igenis vedd magadra a fent leírtakat.

Jogi nyilatkozat

Mindenki járjon el saját belátása szerint! Írásom azért született, hogy segítsek, nem azért, hogy megbántsalak. Vedd kezedbe az irányítást! Dönts el, hogy mit szeretnél!

fogyas regenorral indiai étvágycsökkentő fűszer

Ne kifogásokat keress, fogyas regenorral megoldásokat! Addig meg sem állj, amíg el nem érted a célodat! Kívánom, hogy sikerüljön Neked!!!