Fehérjeporral fogyni


  1. Lehet fehérjével fogyni?! Simán! - Blogozine
  2. Legyen akár a súlyvesztés, akár az izmosodás, formásodás a cél, a többség sporttáskájában a proteinporok összerázására alkalmas shaker is hasonlóan fontos helyet foglal el, mint a többi felszerelés.
  3. Hogyan fogyhatsz fehérjeporral? Elmondjuk, mikor, mennyit és hogyan használj - Fogyókúra | Femina

Megrendelhetsz a neten egy csodafehérjeport, és pár hét alatt karcsú leszel. Jó vicc.

Sajnos az állati eredetű fehérje mindig hatékonyabb lesz a sportolók számára, mivel sokkal nagyobb arányban hasznosul, jobb a felszívódása.

Ennyi idő alatt semmilyen eszközzel nem fogsz gyökeres változást elérni, épp, hogy csak beindul a zsírbontás — már ha normálisan diétázol, és nem ilyen szaroktól szerektől vársz eredményt. Min alapszik ez a diéta?

Miért érdemes végigcsinálni a fehérjediétát?

A reklám elég homályosan fogalmaz, a lényege az, hogy napi étkezéseidet turmixokkal kell helyettesítened, és tuti az eredmény. A tökéletesen debil fogyókúrázóknak sokat nyomhat a latban az, ha kamu orvosi teszteket is megemlítenek, továbbá fiktív dietetikusi véleményekkel és kamuhonlapokkal demonstrálják az eredményt.

fehérjeporral fogyni hogyan fogyjunk zsírból

Miért tűnhet vonzónak egy ilyen fogyókúra az átlagember szemében? Ezek a diéták mind nagyon rövid ideig tartanak, így nagyobb kedvvel vág bele mindenki. A testösszetétel változásával egyáltalán nem foglalkozik.

fehérjeporral fogyni fogyás utáni plasztika

Vagy azért, mert ez már túl magas egy átlagos fogyókúrázó számára, vagy mert egyszerűen fogalmuk sincs, mi a különbség izomveszteség és zsírveszteség között. Aki túl van már értelmesebb diétás cikluson, az tudja, hogy az első fehérjeporral fogyni hétben jellemzően többet fogyunk, mint az optimálisnak mondható heti 1 kilogramm. Ez azért van, mert a szénhidrátbevitel csökkenése miatt az izmokban tárolt glikogén kiürül.

fehérjeporral fogyni hogyan fogyj le 20 kilót

A két hét még eléggé biztonságos a forgalmazóknak ahhoz, hogy garanciát tudjon vállalni: a vásárló fogyni fog — vagyis a mérleg kevesebbet mutat majd. Zsírból ugyan vajmi keveset fog leadni, de bánja a fene, végülis nem az számít, hogy még mindig szarul fogyókúrás fülbevaló ki, hanem eldicsekedhetek azzal, hogy x kilót leadtam.

A villámdiéták veszélyei A borítékolható csalódáson és néphülyítésen kívül komoly egészségi fehérjeporral fogyni is számolnunk kell. Soha ne alapozz étrendet kizárólag turmixokra!

fehérjeporral fogyni diéta mém

A por fogyasztását alapvetően tejjel javasolják diétában tejcukor…és csak egy mindenkire vonatkozó beviteli mennyiséget határoznak meg, figyelmen kívül hagyva az egyik legfontosabb tényezőt, az illető testsúlyát. A tej pedig elvégzi áldásos hatását: a leadott izomért cserébe zsír rakódik le, és csak tovább növeli a bélrendszeri problémák kialakulását.