Etrend nova


Stephent úgy ismerik, mint Európa egyik legelismertebb szakértőjét étrend-kiegészítők terén, aki különösen nagy hangsúlyt fektet a gyógynövényekre és a mögöttük rejlő tudományokra.

etrend nova 90napos étrend

A szinergikus hatásért A Terranovát ban alapította Stephen Terrass, aki ezt megelőzően is gyógynövényekkel foglalkozott. Célja volt olyan hatóanyagokat használni az új termékcsaládban, amelyek felszívódási aránya magas, illetve annyira közel áll a természetes formához, amennyire lehetséges, és emellett szélesebb tömeg számára is hozzáférhető.

A készítmények az aktív hatóanyagoknak köszönhetően működnek.

etrend nova hogy kell fogyni egy hét alatt

A piacon lévő termékek többsége ezeken kívül tartalmaz még más összetevőket, például tömegnövelőket, emulgeálószereket, habzásgátlókat, édesítőszereket, színezékeket, ízfokozókat­; a minőségi etrend nova ezek nélküli gyártása állandóan nagy kihívás.

Stephen folyamatosan azért dolgozik, hogy a termékekben megtalálható minden egyes összetevő szerepet játsszon a készítmény hatékonyságában.

Hajszínváltoztatás akár azonnal!

Stephen nagy energiákat fektet abba, hogy ezt fenn is etrend nova, így mindenki számára elérhető marad a Terranova termékcsalád, akár azon az áron is, hogy drágább alapanyagokkal kell dolgoznia.

Nem tartalmaznak búzát, kukoricát, élesztőt, zselatint vagy más állati eredetű összetevőt.

etrend nova leghatásosabb fogyókúrás készítmények

A termékek nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, színezéket, ízfokozót vagy tartósítószert. Ahhoz, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki készítményeinkből, nagyon fontos, hogy megteremtsük a szinergikus hatást a szervezetben.

etrend nova fogyás 2021

A szinergia akkor működik, amikor az összetevők közötti kölcsönhatás nagyobb, mint ha csak összeadnánk a hatásokat. Ahhoz, hogy az optimális hatást érjük el, minden vitaminnak, ásványi anyagnak vagy más tápanyagnak hatékonyan fel kell szívódnia. El kell oszlania a szervezetben, részt kell vennie az anyagcsere-folyamatokban, végül hasznosulnia.

etrend nova fogyokura vizel

Olyan faktorok mint a genetika, étrend, életmód, nem, kor és a stressz szintje képesek befolyásolni a szervezetben a környezetet és meghatározhatják a tápanyagok hatékonyságát.

Nagyon fontos a Terranova számára, hogy az egyes hatóanyagokon túl javítsa ezt a belső közeget, így növelve a hatékonyságot.

Trend 24

Magnifood alapban a hatékonyságért és a szinergiáért. A Terranova palettáját folyamatosan bővítjük, ha olyan Terranova termék érdekli, amelyet oldalunkon nem talált meg, akkor kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendeles vitahelp.

etrend nova fogyókúrás uzsonna