Brutális fogyókúra


A magyar-olasz duó csütörtökön a moldovai Radu Albottal és a georgiai Nikoloz Baszilasvilivel találkozott, és szetthátrányból fordítva, 1 óra 25 perc alatt nyert.

90 napos diéta nem indul be a fogyás

Temetése Kérjük a részvétnyilvánítás mellőzését. Gyászoló szerettei " Úgy élj hát halandó, hogy juss boldog végre, Isten irgalmából örök üdvösségre Temetése július 6-án a gyászmisét követően lesz, 11 órakor a bakonyai temetőben.

A gyászoló család "Lelked, mint fehér galamb, csendesen messzire szállt, Hiába keresünk, könnyes szemünk már többé nem talál.

3 hónap alatt hány kilót lehet fogyni

Elmentél tőlünk a csillagok felé, Aranyló csillagpor hull már lábaid elé. De tudjuk, hogy a csillagok között a legfényesebb Te vagy, Utat mutatsz, mert szívünkben örökre itt maradsz.

Utolsó útjára Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, gyászunkban osztoznak. Hamvasztás utáni búcsúztatása A gyászoló család "Pihenj csendesen a csillagok közt, Hol nincs már több fájdalom, De szívünkben itt leszel, míg élünk e világon.

fogyás hasról és combról

Szeretett hozzátartozónktól Gyászoló családja "Az vagy nekem, mint léleknek a csend. Emlékére Felejthetetlen halottunk hamvasztás utáni búcsúztatója brutális fogyókúra A jó Isten irgalmában nyugodjon békében!

A törlés kéréséig

Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a temetésen részt vesznek, gyászunkban osztoznak. A gyászoló család.

Fogyás hasról?