Beyonce diéta. Itt van a Beyoncé-diéta


Szakmai sikerei után úgy tűnik, az énekesnő a magánéletben is révbe ért, idén áprilisban ugyanis hozzáment szerelméhez, Jay-Z rappzenészhez.

beyonce diéta diéta epegörcs esetén

Beyonce persze nemcsak remek hangjával, hanem nőiesen gömbölyded idomaival is hódított. Most eláruljuk, mit tesz alakjának és érzéki szépségének megőrzéséért az isteni Beyonce!

beyonce diéta hol kapható a choco lite

Sok sztárral ellentétben Beyonce nem törekszik arra, hogy nádszálvékony legyen — ám ha mégis fogyókúrába kezd, akkor a South Beach beyonce diéta a juharszirup diétát választja. Ez utóbbit csak akkor próbáld ki, ha érzel magadban elég kitartást a szigorú étrend betartásához — a juharszirup-diéta ideje alatt ugyanis csak az ásványvízből, citromléből, cayenne-borsból és juharszirupból készült speciális koktélt ihatod, szilárd élelmiszert pedig egyáltalán nem fogyaszthatsz.

Beyonce koncertjein a zene mellett a lendületes tánc is nagyon fontos — az énekesnő számára az edzést leginkább a mindennapos táncpróbák jelentik, da he ideje engedi, szívesen eéjár kocogni vagy Pilates órákra.

beyonce diéta szívinfarktus után étrend

Beyonce haja, öltözéke és sminkje mindig kifogástalan — az énekesnő azonban bevallotta, hogy mindezt az őt segítő stylistoknak köszönheti. Vigyél fel a bőrödre egy kevés közepesen barna árnyalatú alapozót, a szemöldöködet középbarna, a szemhéjadat pedig gyöngyázfényű szemhéjporral fedd be!

beyonce diéta 8 órás diéta tapasztalatok

Hogy beyonce-osan macskás lágy, erősen húz ki tussal a szemed, az ajkaidra pedig természetes fényű barackos, rózsaszínes árnyalatú rúzst használj! Ha a nyáron egy kicsit lebarnul a bőröd, te is bátran bújhatsz Beyonce kedvenc színeibe — az énekesnő aranybarna bőre a tüzes narancssárgában érvényesül a legjobban.

Ne fééj, a hatás sem a tengerparton, sem Balaton mellett beyonce diéta marad el….

beyonce diéta fogyókúrás gyógyszer